iunie 13, 2014

De ce noi?

De la firmele de apartament care ofera produse si servicii indoielnice fara factura, pana la concerne internationale prezente pe piata din Romania, ne cunoastem concurentii si am ramas in piata de peste doua decenii, o performanta pentru orice companie romaneasca.

Am fost aici si in anii de boom economic cand multi dintre concurentii nostri nu au aveau utilajele si cunostintele pentru a satisface volumul de comenzi. Am ramas in piata si ne-am dezvoltat cand altii au inchis in urma crizei, concentrandu-ne pe eficienta si reducerea costurilor si pierderilor pentru beneficiarii nostri.

Suntem si astazi alaturi de dumneavoastra si va invitam sa ne contactati pentru a ne spune cum va putem ajuta. La fel de transparenti ca sticla pe care o prelucram, la Stefi Dor niciun client nu e mai putin important decat altul si stim ca un beneficiar multumit e o noua carte de vizita. Va asteptam sa va prezentam oferta si promotiile noastre, pentru orice proiect cu utilizare, procesare variata, tansport si montaj de sticla, geamuri si oglinzi ati avea nevoie.