iunie 13, 2014

Furnizorii nostri

In 20 de ani de activitate am crescut alaturi de partenerii nostri –  furnizori care se remarca prin seriozitate, calitate ireprosabila si costuri eficiente. Fara furnizori competitivi nu am fi putut fi la randul nostru parteneri de cursa lunga pentru clientii nostri.

Iata colaboratorii principali ai companiei noastre:

GUARDIAN GLOBAL EUROPE – divizie a concernului american Guardian Global Corp., specializat in zeci de solutii patentate, de la domeniul industriei automotive pana la constructii si amenajari, precum si aplicatii speciale.

IMROGLASS SRL – filiala autohtona a grupului IMSA,  unul dintre jucatorii principali din domeniul sticlariei in Europa Centrala si de Est. IMROGLASS este unul dintre colaboratorii nostru importanti din Romania.

GMT BULGARIA LTD. – unul dintre furnizorii nostri de echipamente si consumabile folosite in industria procesarii sticlei.

ALGERNON ROMANIA –  distribuitor direct al celor mi mari producatori de folie pentru colantari si decoratiuni pentru sticla si nu numai.

ACCORDING GROUP ROMANIA – un partener de lunga durata, specializat in utilaje de prelucrare, materiale si solutii de etansare specifice industriei noastre.