iunie 13, 2014

Despre noi

sticlă de constructii

sticlă de constructii

Oglinzi si geamuri in Bucuresti? GLASSIC oglindeste calitatea

Bine ati venit la GLASSIC! Va aflati pe site-ul celor mai buni profesionisti in prelucrarea sticlei pentru geamuri si oglinzi din Romania. Desi suntem din Bucuresti, avem mii de lucrari la activ si proiecte la nivel national, o echipa de specialisti in domeniu, furnizori de renume in Europa si in lume. Ne recomanda peste 20 de ani de activitate neintrerupta de-a lungul carora am oglindit Romania in aproape un milion de metri patrati de sticla si oglinda procesata si lucrari duse la bun sfarsit.

Acasa, la mall, la birou

Fara indoiala, in orice oras din Romania va aflati, exista case, centre comerciale si cladiri de birouri utilate cu geamuri si oglinzi din sticla prelucrata de noi. Am reusit sa ne dezvoltam raspunzand prompt atat comenzilor mici, pentru proiecte rezidentiale private, cat si proiectelor de anvergura unde am procesat si livrat mii de metri patrati.

Geamgiul de cartier cu care erati poate obisnuiti, traieste in alta era. La Stefi Dor asiguram capacitati si competenta tehnica prin utilaje specializate cu care putem asigura taiere, debitare, fatetare, prelucrare in cant drept sau in unghi, sablare si decorare pentru geamuri si oglinzi de serie sau unicat.

Un univers din sticla

Sticla este un material cu o multime de calitati: permite aport de lumina naturala si claritate, confera o senzatie de spatiu suplimentar, transparenta si intretinere usoara, flexibilitate in design si eleganta. La Stefi Dor procesam geamuri, producem oglinzi de toate tipurile si formele, blaturi pentru mese, usi de sticla, vitrine si mobilier din sticla.

Dincolo de flexibilitatea cu care putem aborda orice proiect, existam de doua decenii in piata si pentru ca ne respectam clientii nu doar declarativ, ci prin faptul ca raspundem prompt si ducem la bun sfarsit proiecte mici si mari, pentru persoane fizice si companii, dupa bugetul si cerinta clientului.

De aceea, merita sa ne cunoasteti, va asteptam sa ne cereti o oferta!